dinsdag 13 januari 2015

Welkom bij onze nieuwe blog

Op de blog Floer.nl plaats ik verschillende artikelen over alles wat met vloeren te maken heeft. Zelf ben ik tegen 1001 feiten en fabels aangelopen als het gaat om houten vloeren zwevend of verlijmd leggen, de steeds meer opkomende pvc vloeren, vloeren egaliseren, soorten stenen vloeren, problemen bij moderne gietvloeren enzovoorts. Ik ben me gaan verdiepen in alles wat met vloeren te maken heeft en heb inmiddels veel kennis opgedaan. Deze kennis van alle soorten houten / kunststof vloerdelen, stenen en gietvloeren wil ik graag met u delen. Lees hier artikelen over alle soorten binnen vloeren, het onderdeel dat de uitstraling van uw woning bepaalt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor uw bericht, onze moderator zal deze eerst screenen voor goedkeuring. Dank voor uw begrip. Volg Floer ook op onze social media kanalen.